top of page
06072021_fotograf_Eveline_Johnsson_Stockholm_view_010.jpg

Årsmöte 2023

Den 15 mars kallar vi till årsmöte, det sjunde i ordningen för att besluta om hur föreningen ska arbeta kommande år. Vi kan med glädje meddela att årsmötet kommer ske fysiskt, efter flera år av digitala årsmöten. Mötet kommer att ske i Mannheimer Swartlings lokaler på Norrlandsgatan 21. Som grädde på moset kan vi även presentera Finansmarknadsminister Niklas Wykman som talare under mötet! Han kommer att tala om regeringens prioriteringar under de kommande åren gällande den finansiella sektorn och hur de kan stärka digitalisering och konkurrens på finansmarknaden.

Årsmötet börjar 17.00 och förväntas vara klart klockan 19.00 med ett efterföljande mingel med dryck och tilltugg. Vi kommer genomföra årsmötet enligt stadgarna. På årsmötet ska föreningen besluta om styrelse för kommande år, samt om verksamhetsplan och budget. Föreningen är i ett spännande läge och i en expansionsfas så därav är det viktigt att alla medlemsföretag dyker upp på årsmötet och gör sina röster hörda. 

Alla ordinarie medlemsföretag har en röst men flera personer från varje bolag får gärna delta. Då beslutar man internt vem som ska vara ansvarig för att rösta för sitt bolag. Även rådgivande bolag har yttrande och yrkanderätt men inte rösträtt. 

 

Vidare finns det en möjlighet att nominera personer till styrelsen inför mötet. Fyll i formuläret nedan så skickas ditt förslag till valberedningen! 

Sista anmälningsdag är den 1 mars 2023

Anmäl dig här!

Nominering till SweFinTechs styrelse

Tack för din nominering!

bottom of page