top of page
06072021_fotograf_Eveline_Johnsson_Stockholm_view_010.jpg

Årsmöte 2024

Den 14 mars kallar vi till årsmöte, det sjunde i ordningen för att besluta om hur föreningen ska arbeta kommande år. Årsmötet kommer att ske hos vår rådgivande medlems Advokatbyrån Vinge som har kontor i centrala Stockholm på Smålandsgatan 20. 

Evengemanget börjar 17.00 med drop in och mingel och 17.30 kör vi igång med årsmöteshandlingarna. Dessa beräknas vara klara senast 19.30 och avslutas med efterföljande mingel med dryck och tilltugg. På årsmötet ska föreningen lägga 2023 till handlingarna och gå igenom verksamhetsberättelsen och årsredovisningen för 2023. Men vi ska även blicka framåt och besluta om styrelse för kommande år, samt om verksamhetsplan och budget. Föreningen går nu in i sitt åttonde verksamhetsår och är på många sätt större än någonsin, både sett till medlemmar och aktiviteter. På samma sätt är det tuffa tider för många av våra medlemmar och för branschen i stort, därför är det viktigt att vi samlas och diskuterar vad SweFinTech skulle kunna göra ännu bättre.

Alla ordinarie medlemsföretag har en röst men flera personer från varje bolag får gärna delta. Då beslutar man internt vem som ska vara ansvarig för att rösta för sitt bolag. Även rådgivande bolag har yttrande och yrkanderätt men inte rösträtt. 

bottom of page