top of page

Årsmöte för SweFinTech - anmäl dig här

Uppdaterat: 9 jan. 2019


Den 13/2 2019 äger årsmötet för SweFinTech rum i centrala Stockholm. Alla våra medlemsföretag och associerade företag är välkomna att delta med två personer. 

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ och din chans att direkt kunna påverka föreningens syfte och verksamhet det kommande året. Det kommer ske val av ny styrelse och det kommer att komma en hemlig gäst.  Vi öppnar dörrarna 18.00 för lite lättare förtäring och börjar mötesförhandlingarna 18.30. Kvällen beräknas vara klar till 20.30 och avslutas med efterföljande mingel. 

Årsmötet kommer hållas i Klarnas lokaler och mer detaljerad information kommer gå ut i kallelsen som kommer gå ut till kontaktpersonen på varje medlemsföretag inom snar framtid.  

Anmäl dig redan nu genom att fylla i anmälningsformuläret här:  https://goo.gl/forms/DvE2mZcqVVuFwSDA2

Skriv motioner till årsmötet:  Enligt SweFinTechs stadgar kan alla medlemmar skriva motioner till vårt årsmöte.  Läs mer och skriv motioner i detta formulär:  https://goo.gl/forms/auMW8qtJW6jOUU483 OBS sista dag att skicka in motion 23:e januari för att dessa ska hinna behandlas av styrelsen innan årsmötet. 

111 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page