top of page

Compliance-utbildning med Företagsuniversitetet


Unikt erbjudande till dig som är medlem i Swedish Fintech Association

Välkommen att bygga på, uppdatera och kvalitetssäkra dina kunskaper inom det viktiga området compliance! Du har säkert uppmärksammat att det sedan förra hösten finns en certifieringsutbildning för compliance officers. Utbildningen är framtagen av Compliance Forum i samarbete med Företagsuniversitetet. Efter två lyckade kursomgångar, en förra hösten och en i våras, finns nu 33 Certifierade Compliance Officers i Sverige. Den 5 oktober startar höstens kursomgång. Utbildningen omfattar åtta dagar fördelade på fyra kurstillfällen och genomförs av Företagsuniversitetet i Stockholm. Kursen genomförs digitalt via Zoom och, om det längre fram blir möjligt, i Företagsuniversitets lokaler i Globen, Stockholm. Utbildningen leds av landets främsta experter inom området.

En välfungerande och proaktiv compliancefunktion är viktigare än någonsin. När riskerna för regelbrott, penningtvätt och korruption blir allt mer uppenbara har regelefterlevnad hamnat i fokus.

Exempel från innehållet:

  • Bygg ett effektivt system för intern styrning och kontroll

  • Hantera sekretess, intressekonflikter och jäv

  • Minimera riskerna för penningtvätt och korruption

  • Agera och kommunicera så att compliancefunktionen stärks 

Här kan du anmäla dig och se hela programupplägget:

Just nu får du 20 % rabatt på kursavgiften. Skriv rabattkoden "Fintech" i meddelanderutan när du anmäler dig för att ta del av rabatten. - Sista dag för att ta del av erbjudandet är 25 september 2020!

Företagsuniversitetet, som är knutet till Kursverksamheten vid Stockholms Universitet, erbjuder tillsammans med Swedish Fintech Association utbildningen Certifierad Compliance Officer. Du kan även kontakta utbildningsansvariga direkt om du behöver hjälp med att bedöma om denna utbildning är rätt för just dig;

Christina Strandman Ullrich Mobil: 076 110 6114 E-mail: csu@complianceforum.se Milica Milic Mobil: 070 928 6094 E-mail: milica.milic@foretagsuniversitetet.se

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om utbildningen eller vill ha hjälp att bedöma om den är rätt för just dig.

Du når oss också på 08-600 62 00 eller kurs@foretagsuniversitetet.se

104 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page