top of page

Digitalt medlemsmöte om finansiell brottslighet

Uppdaterat: 11 nov. 2020Delta i SweFinTechs webinar tillsammans med Polisen och FCG den 30:e november.


Den finansiella sektorn är den bransch som löper störst risk för penningtvätt och terrorfinansiering. Fintech-branschen är inget undantag och möter stora utmaningar i att kunna förutse och hålla sig compliant med regelverken.


Därför bjuder SweFinTech in till ett kunskapsstärkande webinar på det temat. Första talare är Torbjörn Bodling som arbetar på Polisen och där leder Black Wallet Project - ett EU-finansierat projekt mellan den svenska och finska polisen som tillsammans har djupdykt i fintech-branschen och dess specifika utmaningar. Han kommer att dela med sig av projektets arbete och resultat så här långt.


Talare därefter är FCGs expterter på AML-regleringar - Johanna Bäck och Joel Nisses. De kommer att ge sin syn på hur ni som fintech-bolag bör arbeta effektivt för att hålla er compliant och förebygga risker för penningtvätt och terrorfinansiering.


Webinaret riktar sig främst till de som arbetar med legal/compliance-frågor men alla som arbetar på ett av våra medlemsföretag är välkomna att delta!


Anmäl dig här.


Var? Eventet kommer att hållas digitalt över Microsoft Teams. Länk till eventet kommer att skickas ut efter att ni anmält er.


När? 30/11 2020 12.00-13.30


Kostnad? Gratis

54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Komentáře


bottom of page