top of page

Seminarium hos FCG - "Hur kan betaltjänstinstitut dra nytta av penningtvättsregelverket?"

Hur kan betaltjänstinstitut med hjälp av tekniska lösningar och strukturerade, automatiserade rutiner dra nytta av penningtvättsregelverket?

FCG vill med denna frågeställning bjuda in till ett frukostseminarium där deras penningtvättsexperter redogör för hur effektiva kundkännedomsprocesser och automatiserad monitorering kan bidra till ökad affärsnytta, minskade administrativa rutiner och kostnader.

Fokus på åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism har ökat dramatiskt de senaste åren, inte bara hos Finansinspektionen, utan även i media och i samhället i stort. Det har resulterat i att finansmarknadens åtgärder mot penningtvätt blivit ett hett diskussionsämne.

Seminariet vänder sig främst till dig som är VD, styrelseledamot eller ansvarig för arbetet med att motverka penningtvätt (centralt funktionsansvarig eller särskilt utsedd befattningshavare) i betaltjänstinstitut. Seminariet börjar vid 08:15 den 17/9 med ett inledande frukostmingel i våra lokaler i Stockholm från 07:45.

Välkommen!

Läs mer och signa upp dig här:  https://fcg.confetti.events/betaltjnstinstitut-aml

52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page