FinTech-frukost - FI:s innovationscenter, fungerar det?

Uppdaterat: 5 apr 2019


SweFinTech bjuder in till en fintech-frukost hos DLA Piper. 

I mars 2018 invigde Finansmarknadsminister Per Bolund Finansinspektionens innovationscenter som skulle främja innovation, stötta fintech-bolag och få branschen att växa i Sverige. Mer än ett år har gått sedan dess och vi ställer oss frågan vilken skillnad innovationscentret gjort? Därför vill vi att du som medlem i SweFinTech ska komma och dela med dig av dina erfarenheter av bemötande och arbete med Finansinspektionen. 

Vad är de viktigaste regulatoriska frågorna för att ditt fintech-bolag ska fortsätta utvecklas och vad kan finansinspektionen förbättra för att främja branschen? Vi vill höra din åsikt!

Vi bjuder på frukost och håller ett rundabordssamtal. Stig Johansson, ledamot i SweFinTechs styrelse kommer hålla ett inledningsanförande och moderera samtalet och generalsekreterare Louise Grabo kommer ta anteckningar.

Tid:  Frukost från 08.00 08.30 rundabordssamtal 09.30 avslut

https://www.eventbrite.com/e/fintech-frukost-fis-innovationscenter-fungerar-det-tickets-59390895768

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Svara på enkät om nearshoring

Coast Communication genomför just nu ett arbete på uppdrag av Enterprise Lituania. De har tagit fram en enkät med 6 korta frågor och skulle uppskatta bidrag från fintechbolag. Enterprise Lithuania, en