top of page
Sök

Möt vÄr nya praktikant Isabella!




Isabella Adetun har nyligen anslutit sig till vÄrt team och kommer att bistÄ med SweFinTechs arbete fram till juni!


Vad studerar du?

- Jag har nyligen tagit examen i Politices kandidatprogam med en statsvetenskaplig inriktning pÄ Stockholms universitet. Min utbildning har Àven inkluderat en nisch inom hÄllbar samhÀllsutveckling. Till hösten tar jag nÀsta steg genom att fortsÀtta med ett masterprogram i statsvetenskap vid SU.

Vad vill du lÀra dig under din praktik pÄ SweFinTech?

- Under min tid hos SweFinTech hoppas jag att kunna fÄ utforska fintech-branschen, bÄde i Sverige och internationellt. Jag önskar att fÄ omfattande förstÄelse om hur olika omrÄden som politik, finans och teknik sammanflÀtas genom bland annat insikt i regelverk och policyskapande, förstÄelse för ny teknik inom fintech och analyser av rÄdande marknadstrender.

Jag ser Àven fram emot att tillföra vÀrde via den teoretiska kunskap och erfarenhet jag har samlat pÄ mig under Ären.

SweFinTech Àr en perfekt praktikplats som fÄngar upp mitt samhÀllsintresse med konkreta utmaningar. HÀr hoppas jag fÄ möjligheten att vara en del av meningsfulla projekt som bidrar till förÀndring och utveckling dÀr jag kommer fÄ chansen att arbeta med förÀndring och utveckling genom spÀnnande projekt! Jag Àr spÀnd inför nya lÀrdomar och att fÄ vÀxa under praktikperioden.


Vad Àr du mest nyfiken pÄ inom Fintech?

- Jag Àr hÀr med ett öppet sinne och brinnande nyfikenhet och vill suga Ät mig sÄ mycket som möjligt. Det som gör mig mest nyfiken Àr dock det praktiska arbetet bakom pÄverkansarbete; att förstÄ hur dialogen mellan aktörer i branschen. Det ska bli spÀnnande att fÄ ta del av hur SweFinTech samlar olika perspektiv och röster och omvandla detta till mÄlinriktad lobbying och driva branschen framÄt.


Vad Àr din favoritmatrÀtt?

- Det mÄste vara den traditionella rumÀnska kycklingsoppan - Ciorbă de pui. Det Àr som en kram frÄn RumÀnien i matform!


Vad fÄr man inte missa om man besöker Jönköping?

- Om man har vÀgarna förbi Jönköping fÄr man inte missa att smaka pÄ Jönköpings stolthet - den Àkta JönköpingskebabsÄsen!




88 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page