Vinn boken "Bubblan som aldrig sprack" av Christian Albinsson

Feminvest har publicerat en recension av boken "Bubblan som aldrig sprack - internetpionjärerna som skapade det svenska tech-undret" skriven av SweFinTechs Generalsekreterare Louise Grabo som läst boken. Ur recensionen: "Christian Albinsson beskriver i boken den sorg som det innebar för medarbetarna den dagen som Icon Medialabs gick i graven och tvingade all personal ut i ovisshet. Han beskriver hur även de föräldralediga kom in med sina barnvagnar i receptionen för att ta emot beskedet om att IconLabs gått i konkurs. Men även hur samma medarbetare redan dagarna efter hade börjat arbeta med nya idéer på nya startups – för även om bolaget var borta fanns all kompetens och erfarenheter kvar. Förödelse föder kreativitet och många av de tech-bolag som skapades efter år 2000 gjorde det i vågsvallet av den spruckna IT-bubblan. På framgångsrika bolag som Klarna, King och iZettle finns idag människor som hade kopplingar till IT-kraschen och som var med och skapade något nytt efter krisen." Läs hela recensionen här!

Nu kan DU vinna boken. Gör såhär: Följ @feminvest och @SweFinTech på Instagram och kommentera Feminvest inlägg där utlottningen sker, Lycka till!

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Svara på enkät om nearshoring

Coast Communication genomför just nu ett arbete på uppdrag av Enterprise Lituania. De har tagit fram en enkät med 6 korta frågor och skulle uppskatta bidrag från fintechbolag. Enterprise Lithuania, en