top of page
FinTech_logo.jpg

ons 08 nov.

|

Östermalm

Fintechdagen 2023

Det är äntligen dags för årets upplaga av Fintechdagen! I år kommer vi fokusera på heta teman för branschen, detta kommer bland annat att vara datadelning inom finans i och med EU-kommissionens nya förslag FIDA samt såklart Artificiell Intelligens. Boka in 8 november redan nu.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Fintechdagen 2023
Fintechdagen 2023

Tid och plats

08 nov. 2023 13:00 – 19:00

Östermalm, Tullvaktsvägen 15, 115 56 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Det är äntligen dags för årets upplaga av fintechdagen! Förra årets fintechdag blev en succé med över 150 deltagare och ett fullspäckat program med teman rörande allt från finansiering och centralbankernas digitalisering till framtidsspaningar för branschen. I år kommer vi försöka följa upp succén och fokusera på heta teman för branschen, detta kommer bland annat att vara datadelning inom finans i och med EU-kommissionens nya förslag FIDA samt såklart Artificiell Intelligens och användningen av den inom branschen.

Onsdagen den 8 november kl. 13.00-17.30 smäller det och vi är glada att kunna samla branschen även denna gång hos Nasdaq i Frihamnen i Stockholm. Panelsamtal, debatter och föredrag kommer att varvas med tid för nätverkande och dagen avslutas med ett mingel där det bjuds på både dryck och tilltugg.

Eventet är kostnadsfritt och våra medlemmar har första prioritet när biljetterna släpps. Läs mer om agendan och talare här!

OBS! Biljetten är personlig, på grund av högsäkerhet hos Nasdaq går det inte att byta deltagare i sista minuten. Meddela senast den 1 november om du antingen vill avboka din biljett eller ge den till en kollega. 

Dela detta evenemang

bottom of page