top of page

Möt vår nya praktikant Isabella!
Isabella Adetun har nyligen anslutit sig till vårt team och kommer att bistå med SweFinTechs arbete fram till juni!


Vad studerar du?

- Jag har nyligen tagit examen i Politices kandidatprogam med en statsvetenskaplig inriktning på Stockholms universitet. Min utbildning har även inkluderat en nisch inom hållbar samhällsutveckling. Till hösten tar jag nästa steg genom att fortsätta med ett masterprogram i statsvetenskap vid SU.

Vad vill du lära dig under din praktik på SweFinTech?

- Under min tid hos SweFinTech hoppas jag att kunna få utforska fintech-branschen, både i Sverige och internationellt. Jag önskar att få omfattande förståelse om hur olika områden som politik, finans och teknik sammanflätas genom bland annat insikt i regelverk och policyskapande, förståelse för ny teknik inom fintech och analyser av rådande marknadstrender.

Jag ser även fram emot att tillföra värde via den teoretiska kunskap och erfarenhet jag har samlat på mig under åren.

SweFinTech är en perfekt praktikplats som fångar upp mitt samhällsintresse med konkreta utmaningar. Här hoppas jag få möjligheten att vara en del av meningsfulla projekt som bidrar till förändring och utveckling där jag kommer få chansen att arbeta med förändring och utveckling genom spännande projekt! Jag är spänd inför nya lärdomar och att få växa under praktikperioden.


Vad är du mest nyfiken på inom Fintech?

- Jag är här med ett öppet sinne och brinnande nyfikenhet och vill suga åt mig så mycket som möjligt. Det som gör mig mest nyfiken är dock det praktiska arbetet bakom påverkansarbete; att förstå hur dialogen mellan aktörer i branschen. Det ska bli spännande att få ta del av hur SweFinTech samlar olika perspektiv och röster och omvandla detta till målinriktad lobbying och driva branschen framåt.


Vad är din favoritmaträtt?

- Det måste vara den traditionella rumänska kycklingsoppan - Ciorbă de pui. Det är som en kram från Rumänien i matform!


Vad får man inte missa om man besöker Jönköping?

- Om man har vägarna förbi Jönköping får man inte missa att smaka på Jönköpings stolthet - den äkta Jönköpingskebabsåsen!
86 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page