top of page
gorelwasterlid

Swedish FinTech Association har en ny generalsekreterare


Swedish FinTech Association har anställt Roslana Cederhage som ny generalsekreterare. Hon tillträdde förra veckan. Roslana Cederhage kommer att leda det operativa arbetet för föreningen och driva påverkansarbete för att fintechbranschen ska bli mer välfungerande och säker.



Roslana Cederhage är utbildad statsvetare och har de senaste åren arbetat med kommunikation inom olika branscher. Hon kommer senast från rollen som pressansvarig vid Installatörsföretagen, bransch- och arbetsgivarorganisation som bl.a. arbetar med energieffektivisering.


"Det känns väldigt spännande att få arbeta med teknologisk innovation inom finanssektorn. Fintechbolagen har utvecklat effektiva system och tjänster som används dagligen av medborgare likväl företag, men behovet av åtgärder är fortsatt för att fintechbolagen ska kunna utvecklas. Ser fram emot att öka kunskapen om den här innovativa branschen bland beslutsfattare och tjänstemän men även öka förståelsen hos allmänheten", säger Roslana Cederhage


"Roslanas bredd av erfarenhet och kompetens ser vi som en tillgång i den här rollen när man ska arbeta strategiskt med branschfrämjande insatser som skapar förutsättningar och samtidigt ska verka operativt för att kunna leda olika projekt från start till mål", säger Mats Persson Bergius, styrelseordförande i Swedish FinTech Association


Roslana efterträder Louise Grabo, som var generalsekreterare för föreningen mellan 2018 och 2024


Swedish FinTech Association är en branschförening för fintechbolag verksamma i Sverige och tillsammans med våra medlemsbolag arbetar vi för att främja utvecklingen av den svenska fintechbranschen. Föreningen grundades 2017 med syftet att öka förståelsen för fintech och är idag en viktig brygga mellan myndigheter, beslutsfattare och fintechaktörer. Genom att lyfta fintechbranschens viktigaste frågor vill föreningen säkerställa att Sverige har de bästa förutsättningarna för att fintechbolag ska kunna fortsätta att vara innovativa och konkurrenskraftiga, både på lokal och global nivå.

 

Läs gärna SweFinTechs senaste årsrapport där vi beskriver fintechbranschens utmaningar och möjligheter.


 

Kontakt:

Roslana Cederhage, Generalsekreterare

0737534606

Fotograf: Alice Bremberg

 

Mats Persson Bergius, Ordförande

070-9452403

Fotograf: Annika Falkuggla

545 visningar1 kommentar

1 Comment


Luxee1
Luxee1
Sep 10

Jag råder dig att kolla in erotiska noveller på sex noveller. Där finns en enorm samling - mer än 27 500 erotiska romaner, och allt detta utan att du behöver registrera dig. Du väljer bara den kategori du är intresserad av och njuter av att läsa. Nya berättelser läggs till dagligen, så det finns alltid tillräckligt med innehåll. Dessutom kan du kommentera och diskutera noveller med andra användare. Detta är en bekväm webbplats för dem som vill diversifiera sin fritid utan onödigt krångel.

Edited
Like
bottom of page